Organisatoren

Wij, Nicole Bos en Mark Jansen, zijn buurtgenoten van de Heeswijk en we vinden het geweldig om leuke activiteiten te organiseren voor mensen van alle leeftijden. Normaal gesproken werkt Nicole in de thuiszorg en Mark in het ziekenhuis, maar in onze vrije tijd zetten we ons graag vrijwillig in voor onze wijkgenoten. We hechten veel waarde aan de betrokkenheid van zowel de jeugd als volwassenen in onze buurt.

Dit jaar zijn we enorm vereerd door de erkenning van de Heeswijk-wijkraad. We hebben namelijk een subsidie ontvangen die ons in staat stelt om het feest nog gezelliger te maken! Vorig jaar hebben we ondanks het slechte weer een geweldige tijd gehad, en iedereen was tevreden. We hopen echter dat het weer dit jaar beter zal zijn, zodat de kinderen kunnen genieten van alle activiteiten, terwijl de volwassenen gezellig samen kunnen komen, genietend van een drankje en een hapje van de barbecue.


Geef u en uw kinderen op voor de barbecue, zie aanmeldformulier.

Hopelijk zien we jullie 23 september van 11:00-19:00.

 

We zijn altijd op zoek naar sponsporen, gelooft u in ons initiatief, of wilt u meer informatie? Mail dan naar: info@buurtfeest2023.nl  

 

Met vriendelijke groet,
Nicole Bos en Mark Jansen